Palvelut

Palvelut

Palvelut

Merli 2Kotisiivous

Tilaa säännöllinen kotisiivous ja nauti puhtaasta kodista. Ammattitaitoiset ja luotettavat siivoojamme käyttävät laadukkaita siivousaineita ja-välineitä. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.  Katso viikkosiivousohjelma.

Olemme siivoussetelituottajana Helsingissä ja Espoossa sekä Omaishoitajan vapaapäivä kotiin- setelissä Vantaalla ja Kotiapusetelissä Keusotessa.

Merli IkkunaIkkunoiden pesut

Päästä eri vuodenaikojen valo virtaamaan kirkkaana kotiisi. Pesemme ikkunasi laadukkailla välineillä, jolloin lopputulos on kirkas ja viimeistelty. Samalla voimme pyyhkiä sälekaihtimet pölystä. Parvekelasien pesu onnistuu ikkunoiden pesun yhteydessä tai sen voi tilata erikseen. HUOM. Emme pese turvallisuussyistä parvekkeen alalasitusta/lasikaidetta ulkopuolelta.

Gerda LamppuMuuttosiivoukset

Helpota muuttoasi tilaamalla meiltä muuttosiivous joko vanhaan tai uuteen kotiin tai molempiin. Räätälöimme muuttosiivoukset juuri sinun tarpeitasi vastaamaan ja tuomme mukanamme aineet ja välineet.

Meiltä löytyy myös pakettiauto muuttotavaroiden kuljettamista varten.

Muutto (2)Kuolinpesän siivoukset

Kuolinpesän tyhjennys ja siivous voivat olla henkisesti raskaita. Autamme sinua toivomallasi tavalla. Voimme hoitaa asunnon siivouksen sekä tarvittaessa myös tyhjennyksen, pienremontin ja/tai purkutyön.

Pyydä tarjous toiveidesi mukaan!

Img 20201210 Wa0014 (2)Asunnon tyhjennykset

Asunnon ja/tai varaston tyhjennykset hoidamme asiakkaan toivomalla tavalla joko kokonaan tai osittain. Pyrimme kierrättämään mahdollisimman suuren osan materiaalista.

Asuntoon on mahdollista tilata myös loppusiivous kauttamme.

Img 20201210 Wa0029 (2)Raivaussiivoukset

Onko tavaraa kertynyt ja tila alkaa vähetä? Hoidamme raivaussiivoukset hienotunteisesti sekä ammattitaidolla. Meidät voi pyytää myös järjestelyavuksi esim. kaappien siivoukseen. Pyrimme kierrättämään mahdollisimman suuren osan tavarasta.

Tilaa ilmainen arviointikäynti, jonka yhteydessä saat tarjouksen!

Img 20201210 Wa0002 (2)Pienemmät pihatyöt

Tarjoamme mahdollisuuden nauttia pihastasi ilman vaivannäköä. Kauttamme hoituu kaikki pienemmät pihatyöt kuten nurmikonleikkaus, lehtien haravointi, lumenluonti, kukkien istutus ja pensaiden leikkaus.

Voit tilata pihanhoitopalveluja siivouksen yhteyteen tai erillisenä käyntinä.

Img 20201210 Wa0020 (2)Lumityöt

Katolta putoava lumi on riski alhaalla kulkeville ihmisille. Tilaa meiltä lumityöt turvallisesti sekä katoilta että pihoilta. Ammattilaisillamme on 13-vuoden kokemus lumitöistä, työturvallisuuskortti sekä valjaat käytössä.

 

ToimistoToimistosiivoukset

Siistissä toimistossa on mukavaa ja tehokasta tehdä töitä. Hoidamme toimistosiivoukset reippaasti ja sopimuksen mukaisesti. Siivous räätälöidään yrityksesi aikatauluun ja rytmiin sopivaksi.

Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset.

RappukäytäväRappusiivoukset

Meiltä voit tilata porrassiivouksen sekä taloyhtiöiden yleisten tilojen siivouksen. Hyväntuulisia ja tehokkaita siivoojiamme on aina ilo nähdä asiakkaidemme rappukäytävissä.

Meiltä voi tilata myös siivousparvekkeiden ja niiden ikkunoiden pesut.

Img 20201210 Wa0012 (2)Rakennustyöt

Kauttamme laadukkaat rakennustyöt.

Terassinpesu KotisivuTerassin huolto

Terassia kannattaa huoltaa, jolloin puupinta pysyy kauniina. Tilaa meiltä pelkkä terassin pesu tai pesu ja öljyäminen.