Hinnasto

Hinnasto

Hinnasto

Uudet hinnat ovat voimassa 1.7.2022 alkaen. Ennen 1.7.2022 tehdyissä jatkuvissa ylläpitosiivoussopimuksissa hinta pysyy ennallaan toistaiseksi.

Sopimussiivous                                                 42,90 euroa/h sis.alv 24%

Sopimussiivous                                                 34,60 euroa/h sis.alv 0%

 

Kertasiivous/ikkunat/lumityöt                        45,90 euroa/h sis. alv 24%

Kertasiivous/ikkunat/lumityöt                        37,02 euroa/h sis. alv 0%

Raivaussiivous                                              Hinta arvioidaan tapauskohtaisesti.

Postitse lähetettäviin laskuihin lisätään 2 euron toimituskulu.

 

Siivousseteli Helsinki                                          29,88 euroa/h sis. alv 0%

Siivousseteli Espoo                                            28,88 euroa/h sis. alv 0%

Omaishoitajan vapaapäivä kotiin- seteli     29,88 euroa/h sis. alv 0%

Kotiapu-seteli Keusote                                     28,88 euroa/h sis. alv 0%

SOITA JA TILAA 040 6241 323!

Raivaus/kuolinpesät/muuttosiivoukset/pihatyöt/ muutot ja rakennustyöt aina tarjouksen mukaan jokainen kohde erikseen

Hintamme sisältävät laadukkaat ja ammattimaiset siivousaineet ja -välineet. Siivousaikaan sisältyy siirtymäaika (matka-aika) 15 minuuttia ja meillä on oikeus vähentää siivousajasta myös välineiden huoltoaika 10 minuuttia. Minimilaskutus on 2 tuntia. Työskentelemme pääosin parittain, jolloin siivoukseen varattu aika jaetaan työntekijöiden määrällä ja laskutus on henkilötyötuntien mukaan. Esim. siivousaika 3 tuntia, jolloin 2 työntekijää on paikalla 1,5 tuntia ja tästä vähennetään vielä matka-aika 15 minuuttia eli 7,5 minuuttia per työntekijä. Veloitamme oksennus- ja ulostelisän 15 euroa sis. alv 24% mikäli siivous sisältää eritteiden puhdistusta pinnoilta. Launtailisä on 7,90 euroa /h sis.alv 24%.

Kysy lisää arvonlisäverottomasta palvelusta!

Teemme Vantaan kaupungin kanssa yhteistyötä. Jos olet työntekijänä Vantaan kaupungilla, soita ja kysy lisää alennuksesta!

 

Lahjakortti Kansi

Tilaa meiltä siivous- ja ikkunapesulahjakortit toivomallasi tuntimäärällä.

Toimitusehdot

Peruutukset ja muutokset Asiakkaan tulee tehdä muutokset vähintään 48 tuntia ennen sovittua siivouksen aloitusajankohtaa. Muussa tapauksessa veloitamme käyttämättömästä palvelusta täyden hinnan. Diferentssiivouksella on oikeus peruuttaa siivous koska tahansa Force Major- syistä (esim. äkilliset sairaslomat).  Näissä tapauksissa otamme välittömästi yhteyttä asiakkaaseen ja sovimme korvaavan siivousajan. Ensisijaisesti pyrimme kuitenkin järjestämään sijaisen sovittuun siivousaikaan.

Reklamaatiot Mikäli asiakas on tyytymätön siivouspalveluumme tulee siitä ilmoittaa välittömästi virheen havaitsemisen jälkeen ja viimeistään 12 tunnin kuluttua. Näin toimittaessa meillä on mahdollisuus käydä tarkistamassa virhe ja todeta se molemminpuolisesti. Myöhemmin tehtyjä reklamaatioita ei käsitellä, koska siivouksen virheellisyyden todentaminen on tällöin erittäin vaikeaa/mahdotonta ja pinnat likaantuvat uudelleen. Ajoissa ja aiheesta tehdyt reklamaatiot käymme korjaamassa virheen osalta. Siivoustyön laatua ei katsota puutteelliseksi, jos asiakas ei järjestä siivoustyön edellyttämiä asioita. Meillä on kattava vastuuvakuutus.

Vahingonkorvaus Vahingon sattuessa asiakkaan tulee olla välittömästi yhteydessä Diferents Oy:n asiakaspalveluun. Vahingonkorvaus kohdistuu ainoastaan itse vahingoittuneeseen tuotteeseen, poissulkien siihen liittyvät epäsuorat että välilliset vahingot. Vahingonkorvauksessa otetaan huomioon tuotteen ikä, arvo ja kunto.

Laskutus Sopimus- ja kertaluonteiset palvelut laskutamme kerran kuukaudessa käyntiä seuraavan kuukauden alussa. Maksuehto on 21 päivää.

Siivouspalvelun irtisanominen Suullisen ja kirjallisen siivoussopimuksen irtisanomisaika on 1 kuukausi. Irtisanomisaika on normaali sopimuksen mukainen määrä siivouksia irtisanomisaikana.

Vaitiolo ja salassapito Työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus asiakkaidemme ja henkilökuntamme asioista.