Hinnasto

Hinnasto

Hinnasto

Img 20201210 Wa0030 (2)

Varaa ilmainen arviointikäynti ja saat kohteelle arvion siivous-, ikkunapesu- tai remonttihinnasta! Käytämme kasvomaskia, käsidesiä ja pidämme etäisyyttä turvallisuuden vuoksi.

HUOM. Hintamme nousevat alkaen 3.1.2022 1 €/h ylläpitosiivouksissa ja 1,90 €/h ikkunapesuissa ja kertasiivouksissa. Lisäksi laskutamme 3.1.2022 alkaen postilla lähetettävistä laskuista toimituskuluja 2 € per lasku. 

Säännöllinen sopimussiivous joka vko       35 euroa/h sis. alv 24%

Säännöllinen sopimussiivous joka vko       28,23 euroa/h sis. alv 0%

 

Harvemmin kuin joka vko sopimus            38 euroa/h sis.alv 24%

Harvemmin kuin joka vko sopimus            30,65 euroa/h sis.alv 0%

 

Kertasiivous/ikkunat/lumityöt                    40 euroa/h sis. alv 24%

Kertasiivous/ikkunat/lumityöt                    32,26 euroa/h sis. alv 0%

Raivaussiivous                                              Hinta arvioidaan tapauskohtaisesti.

 

Siivousseteli Helsinki ja Espoo                    28,88 euroa/h sis. alv 0%

Omaishoitajan vapaapäivä kotiin- seteli   28,88 euroa/h sis. alv 0%

Kotiapu-seteli Keusote                                  28,88 euroa/h sis. alv 0%

SOITA JA TILAA 040 6241 323!

Esittelysiivoustarjous 3 tuntia/ 100 euroa ei ole voimassa joulukuussa eikä ikkunapesukaudella (huhti-kesäkuu ja elo-lokakuu)

Raivaus/kuolinpesät/muuttosiivoukset/pihatyöt/ muutot ja rakennustyöt aina tarjouksen mukaan jokainen kohde erikseen

Hintamme sisältävät laadukkaat ja ammattimaiset siivousaineet ja -välineet. Siivousaikaan sisältyy siirtymäaika (matka-aika) 15 minuuttia. Minimilaskutus on 2 tuntia. Työskentelemme pääosin parittain, jolloin siivoukseen varattu aika jaetaan työntekijöiden määrällä ja laskutus on henkilötyötuntien mukaan. Esim. siivousaika 3 tuntia, jolloin 2 työntekijää on paikalla 1,5 tuntia ja tästä vähennetään vielä matka-aika 15 minuuttia eli 7,5 minuuttia per työntekijä.

Kysy lisää arvonlisäverottomasta palvelusta!

Teemme Vantaan kaupungin kanssa yhteistyötä. Jos olet työntekijänä Vantaan kaupungilla, soita ja kysy lisää alennuksesta!

 

Lahjakortti Tyhjä

Tilaa meiltä myös siivous- ja ikkunapesulahjakortit toivomallasi tuntimäärällä.

Toimitusehdot

Peruutukset ja muutokset Asiakkaan tulee tehdä muutokset vähintään 48 tuntia ennen sovittua siivouksen aloitusajankohtaa. Muussa tapauksessa veloitamme käyttämättömästä palvelusta täyden hinnan. Diferentssiivouksella on oikeus peruuttaa siivous koska tahansa Force Major- syistä (esim. äkilliset sairaslomat).  Näissä tapauksissa otamme välittömästi yhteyttä asiakkaaseen ja sovimme korvaavan siivousajan. Ensisijaisesti pyrimme kuitenkin järjestämään sijaisen sovittuun siivousaikaan.

Reklamaatiot Mikäli asiakas on tyytymätön siivouspalveluumme tulee siitä ilmoittaa välittömästi virheen havaitsemisen jälkeen ja viimeistään 12 tunnin kuluttua. Näin toimittaessa meillä on mahdollisuus käydä tarkistamassa virhe ja todeta se molemminpuolisesti. Myöhemmin tehtyjä reklamaatioita ei käsitellä, koska siivouksen virheellisyyden todentaminen on tällöin erittäin vaikeaa/mahdotonta ja pinnat likaantuvat uudelleen. Ajoissa ja aiheesta tehdyt reklamaatiot käymme korjaamassa virheen osalta. Siivoustyön laatua ei katsota puutteelliseksi, jos asiakas ei järjestä siivoustyön edellyttämiä asioita. Meillä on kattava vastuuvakuutus.

Vahingonkorvaus Vahingon sattuessa asiakkaan tulee olla välittömästi yhteydessä Diferents Oy:n asiakaspalveluun. Vahingonkorvaus kohdistuu ainoastaan itse vahingoittuneeseen tuotteeseen, poissulkien siihen liittyvät epäsuorat että välilliset vahingot. Vahingonkorvauksessa otetaan huomioon tuotteen ikä, arvo ja kunto.

Laskutus Sopimus- ja kertaluonteiset palvelut laskutamme kerran kuukaudessa käyntiä seuraavan kuukauden alussa. Maksuehto on 21 päivää.

Siivouspalvelun irtisanominen Suullisen ja kirjallisen siivoussopimuksen irtisanomisaika on 1 kuukausi. Irtisanomisaika on normaali sopimuksen mukainen määrä siivouksia irtisanomisaikana.

Vaitiolo ja salassapito Työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus asiakkaidemme ja henkilökuntamme asioista.